Velkommen til min hjemmeside!

Å være i livet, og ikke bare flyte med andres krav og forventninger, er noe jeg som kunstner søker. og fryder meg over, når jeg først opplever det. Etter utallige år i prosesser med å hjelpe andre og i å utvikle og utdanne meg selv for å kunne gjøre dette stadig bedre, har jeg nå valgt å utforske en litt annen vei. Kanskje bildene mine speiler opplevelser fra alle disse årene, og på den måten også kan gi inspirasjon til forandringsprosesser, kanskje speiler de bare denne fryden.

Jeg gleder meg til å høre fra deg! Om du har perspektiver på kunst, tanker om det å finne veier i livet, er opptatt av utvikling i en eller annen form, eller bare vil fryde deg sammen med meg, ta kontakt! Jeg kommer til å legge ut f.eks. gode tekster eller dikt som du bidrar med, men også bilder som andre ønsker å vise frem eller selge. Det vil også bli plass til salg av antikviteter eller kuriositeter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *