Om meg


Jeg ble født i 1961 i Nordjylland i Danmark som den yngste av 7 barn i Det Bette Hus v

carried out by the National Population and Family – consider increased risk of bruising with.

. Astrup. Emigrerte i 1981 til Norge, men har beholdt mitt statsborgerskap og har for mange år siden blitt gjenforent med mine røtter.

Fjell og fjord er nydelige, men en vandring i blesten ved Vesterhavet en høstdag gir meg en kraft som overgår opplevelsen av selv den mest overdådige utsikt fra toppene. Eller som en sentral kvinne i min oppvekst poengterte, etter en ferie i Norge: «Fjeldene er smukke, majestætiske, men du kan ikke gå ind i dem!»

Jeg er utdannet klinisk sosionom, Integrativ terapeut og EMDR-terapeut og har dessuten en master fra Det Medisinske Fakultet i Oslo innen vold og traumer. Traumer har vært mitt spesialfelt over år innen barne- og ungdomspsykiatrien. Jeg har hele veien vært inspirert av kunst og bruken av kreativitet i mitt arbeid og har i tillegg vært opptatt av å utvikle meg på dette feltet.

Etter flere år med læring i et fellesskap hos Kaj Otto Fet på Harestua, der akt og croquis sto i fokus, var jeg en del av kunstnerfellesskapet på Låven i Nittedal. I denne perioden var Kaj Otto Fet også en av læremestrene, i tillegg deltok jeg i kurs hos Urszula Jaruga Saastad (stilleben) og Jan-Ove Tuv (portrett). Jan-Ove Tuv var elev av Odd Nerdrum 1996-2002 (se www.malekurstuv.no). Pt. er jeg en frydefull deltaker i humor- og kunstnerfelleskapet «Den gylne pensel» i Nittedal, der bl.a. Jon Flåtten og Vivian Stavdal lærer fra seg teknikker innen den klassiske figurative kunst. Ut over å være innkjøpt til flere offentlige bygninger, er Flåtten også kjent for restaurasjon av kirker (se sigmaentreprenor.no).